Nieuwsbericht 16 juli 2015

 

Op 15 juli is het definitief toewijzingsvoorstel door TOP-opleidingsplaatsen verstuurd aan het ministerie van VWS . De Minister van VWS stelt uiterlijk 15 augustus 2015 het Verdeelplan 2016 vast.

Het Verdeelplan wordt rond die datum gepubliceerd op de website van het Ministerie van VWS: www.opleidingsfondszorg.nl

 

Wanneer uw instelling in het verdeelplan is opgenomen kunt u vervolgens voor  1 oktober een voorschot op de beschikbaarheidbijdrage aanvragen bij de NZa. (www.nza.nl)

 

Een totaal overzicht per opleiding/sector is op 17 juli ’15 geplaatst op onze website. U kunt op dit overzicht op basis van uw TOP Registratienummer (TPID) en naam uw gegevens controleren.

Met dit definitief toewijzingsvoorstel stopt de inbreng van TOP-opleidingsplaatsen in het toewijzingsproces voor 2016. TOP-opleidingsplaatsen zal u middels nieuwsbrieven en publicaties op de website op de hoogte blijven houden over onze activiteiten en de relevante ontwikkelingen m.b.t. het maken van een toewijzingsvoorstel voor 2017.

 

De bereikbaarheid van het bureau van TOP-opleidingsplaatsen wijzigt per 20 juli. Telefonisch is het bureau bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.00 – 12.00 uur.

Via de mail toewijzen@top-opleidingsplaatsen.nl kunt u eveneens contact opnemen. U mail wordt dan binnen 2 werkdagen beantwoord.

 

Wij wensen u een prettige zomer.

 

Met vriendelijke groet,

TOP-opleidingsplaatsen

Gerelateerde berichten