Nieuwsbericht 10 juni.

Tweede concept toewijzingsvoorstel.

Op 10 juni 2015 is het tweede concept toewijzingsvoorstel  per e-mail toegestuurd aan de praktijkopleidingsinstellingen. Het voorstel  is alleen verstuurd aan praktijkopleidingsinstellingen waarbij er ten opzichte van het eerste concept een wijziging heeft plaatsgevonden. Ook hebben de praktijkopleidingsinstellingen die een instroomplaats hebben aangemeld voor de extra instroom psychotherapie (ivm onder-aanvraag)  een brief ontvangen.

Indien een praktijkopleidingsinstellingen per e-mail geen brief van ons ontvangen heeft, is  het tweede concept toewijzingsvoorstel identiek aan het eerste concept toewijzingsvoorstel dat op 29 april (psy-beroepen) of 8 mei (verpleegkundig specialist ggz) per aangetekende post aan de praktijkopleidingsinstellingen verzonden is.

Een praktijkopleidingsinstelling kan  dit nagaan op de website door per  ‘opleiding – sector combinatie’  bij het eigen TOP Registratienummer  te controleren of  de eerste en tweede versie  met elkaar overeenkomen.

Zienswijze.

Indien een  praktijkopleidingsinstelling van mening is dat een onjuist concept toewijzingsvoorstel is verstuurd dan kunnen zij reageren door  een zienswijze bij TOP-opleidingsplaatsen in te dienen.

Een formulier voor het indienen van een zienswijze staat op de website.

Als een praktijkopleidingsinstelling  een zienswijze in wil dienen  dan is het van belang dat de zienswijze  uiterlijk 17 juni 2015 om 17.00 uur in het bezit is van TOP-opleidingsplaatsen via toewijzen@top-opleidingsplaatsen.nl. Uiterlijk 25 juni 2015 reageert TOP-opleidingsplaatsen op de zienswijze.

Gerelateerde berichten